marți, 1 aprilie 2014

Ciuma ROGVAIV

1 aprilie este ziua românilor, adică a populaţiei păcălite de guvernarea roşie, portocalie, căcănie, în general criminală. A venit primăvara, îşi zic ei, ticăloşii din cele trei palate, facem scumpiri, îi belim pe români, că nu simt acum prea tare, abia pe la 1 decembrie o vor simţi până la os, timp în care noi furăm lejer!... 

Ce să alegi între ciuma roşie şi ciuma portocalie? Ce să alegi din ciuma ROGVAIV? Vine şi marinerul să ne spună că pune într-un an ţara pe şine, dacă e rugat. Păi, n-a avut-o în mână zece ani, ca să nu zicem că 24, că după 89 n-a fost tinichigiu nici o zi, ci numai demnitar? N-a avut-o el la dispoziţie ca pe Boc şi Udrea? Uite-o unde e! Boii care ne guvernează de 25 de ani ştiu un singur lucru: mărim taxele, preţurile, impozitele şi tăiem salariile. Orbeţii! Păi, aşa ştie şi un copil de la o şcoală de oligofreni să conducă ţara. Dar eu ştiam că un stat se conduce cu idei politice, economice, diplomatice, cu cinste, cu echitate, cu legalitate etc.

Singura soluţie rămasă mai e ieşirea în stradă. Să nu rămână piatră pe piatră din Palatul Victoria până nu pleacă guvernul. Celui nou să i se acorde perioadă de graţie 60 de zile şi dacă nu dă semne că guvernează  pentru ţară, repetat măcelul. Aici, trebuie făcută o precizare. Cine încearcă să câştige capital pentru un partid sau altul la manifestaţii să fie linşat cu pietre în piaţă, ca adulterinii în Vechiul Testament. Că tot curve sunt.

Niciun comentariu: