marți, 23 septembrie 2014

Românul cu două penisuri vs. subofițerul acoperit Robert Turcescu

         Gata, m-am sastisit până peste cap de subiectul Robert Turcescu ofițer (fără armată) acoperit.  Mult mai interesant mi se pare un alt subiect prezent pe net tot de duminică la prânz, când a defectat Robert. E vorba de o femeie din SUA care are trei sâni. E adevărat că nu deschid știrea, îi citesc doar titlul, că mi-e teamă că dau de vreo fotografie pe-acolo și-mi tai pofta de mâncare pe trei zile. Și pe urmă, nici nu-i așa senzațional. Mai senzațional mi se pare proiectul de 14 milioane de euro de la Curtea de Argeș unde străduțe pe care treceau totuși două mașini una pe lângă alta, acum abia trece una. Există zvonuri că pe unele din aceste străduțe ar exista trei trotuare.

        Cum credibilitatea politică a lui B1 TV s-a dus dracului, pentru a rezista pe piață, postul trebuie să promoveze în spațiul lăsat liber de Turcescu niște emisiuni mai libertine, gen Măruță sau Simona Gherghe.
        Parcă văd venind într-o seară la emisiunea moderată de Mădălina Pușcalău un român țanțoș, tânăr, de 1,90. Și Mădălina și colega ei de emisie observă, uau! că românul are două șlițuri, unul mai mare și unul desigur mai mic. "Fată, își șoptesc ele în cască cu două minute înainte de a începe show-ul, ăsta are două șlițuri!" "Uau, fată, observ" și eu. Îl iau ele la întrebări, mai subtil, mai direct, că se aprind reflectoarele și se activeayă microfoanele, iar românul de 1,90 le lămurește, puțin stânjenit, e adevărat: Știți, am un defect din nastere. Am două penisuri, unul alb, mic, delicat, pentru fete fine de la București, de pildă de pe Calea Victoriei, unde ne aflăm acum. Și unul mare, negru, noduros, pentru țărănci proaste din fundul Moldovei, de unde sunt euȚ.

       Producătoare îi spune-n căști Mădălinei Pușcalău să se pregătească de emisiune, c-acuș începe, dar aceasta mai apucă să-i spună propinentului: "În treacăt fie zis, aparențele înșeală. Să știi că nici eu nu sunt chiar de pe Calea Victoriei. De felul meu sunt tot o țărancă cu casa pe-un deal plin de salcâmi și măceși".

2 comentarii:

Draga Prietene spunea...



La curvasaria din tara asta
oricat de mare ar fi mataranga
tot n-ar fi destul,

desigur, pentru Madalina Puscalau
pula este o mirare filosofica
ca o teava de esapament
pornita din lirica vaginului ;

In conceptia Madalinei
ca e varianta mai mica sau o mataranga mai butucanoasa ,
lupta cu ea trebuie sa fie permanenta
si asta doar in interesul maselor
- ca nici ea nu e de pe calea Victoriei - asa cum zici.

Doamnul Robert Turcescu
pare ca molfeca la cacat,
in tara noastra imbelsugata,
cu gura plina
gatlejul infundat
de sa-i sara ochii din orbite
si pare ca nu mai inghite odata.

Tot asa arata si acum doi ani
cand m-am uitat la B1 ultima data
sau poate ca are digestia foarte buna de nu-ti dai seamaa
in acest caz fiind doar o chestiune de perceptie.




Un compozitor spunea...



Lirica vaginului

in corul cantecului de valuri
dirijat de marinarul Basescu