duminică, 25 ianuarie 2015

Pierzătorul pierde tot

         Ludovic Orban a fost protagonistul unui accident de circulaţie între Iaşi şi Bucureşti. Lung prilej de vorbe şi de ipoteze pentru toate televiziunile. Că a dansat şi a băut toată noaptea, că e un şofer prost etc. Aflarea în treabă a ziarizdelor şi a analiştilor a tot ce mişcă gen Paula Iacob şi Monica Tatoiu...

        Nu asta e important în toată tărăşenia altfel încheiată cu bine. Ei bine, trebuie observat  că Ludovic Orban, membru PNL cu vechi servicii în partid, candidat la postul de preşedinte al formaţiunii în urmă cu o lună, ei bine, Orban circulă singur sute de kilometri cu un Logan vechi. Asta e postura de pierzător. Iar
pierzătorul pierde tot. Nu ştiu dacă pupila lui Iohannis, Alina cea belicoasă, a fost la Iaşi, dar dacă a fost, a circulat sigur ori în maşină cu şeful cel mare, ori în prima maşină de după el.

       Şi, atenţie ziarizdelor la încă un aspect. Pe lângă maşina lui Orban aflată indecent şi obscen cu zgaibele în sus, a trecut şi premierul Victor Ponta, cu coloana lui cea încă oficială. A văzut şi-a trecut mai departe vesel. A ratat momentul unei intervenţii umane de genul "Ce-ai păţit, Ludovic?! Îmi pare rău! etc." Nu învaţă nimic băiatul ăsta arogant, pupilul arogantului Adrian Năstase! În câteva luni, va circula şi el cu un Logan albastru al Camerei Deputaţilor, singur cuc pe sute de kilometri. Îi dorim de pe acum călătorie plăcută în deplină siguranţă. Pentru că, nu-i aşa, pierzătorul pierde tot!

Un comentariu:

Draga Prietene spunea...



Lasa dracu astea Domane cac nu exista pierzatori;

studiaza contractul de novatie = noi figuri juridice.

Sun-o pe Lenuta sa vezi cum se face.
Fi Faur.
Ala care vindea haine masculine
si genti Hermes pt elena.

.....
"Daca noua obligatie este nula relativ, in cadrul termenului general de prescriptie de 3 ani, ea este supusa actiunii in anulare.
....

http://legeaz.net/dictionar-juridic/novatie