miercuri, 11 martie 2015

Judecătorul a intrat în anul caprei

          În zodiacul chinezesc, anul 2015 este anul caprei; de lemn, e adevărat, dar tot capră!
          Astrologii neozeelandezi susțin că ar fi un semn zodiacal rău, că se lasă cu arest, cu cătușe, cu alea, alea...
          Se pare că așa e. Cel puțin, Toni Greblă, fostul judecător de la Curtea Constituțională poate confirma. El a avut niște capre: albe, negre, albe cu pete negre, negre cu pete albe, roșcate, blonde, cu coarne și fără. Cineva i-a spus că alea negre poartă ghinion. Altcineva - că, dimpotrivă, alea tărcate. Un prieten de încredere i-a șoptit că alea cu coarne, alea sunt dracul gol. De când a aflat că semnul caprei este unul rău, a vrut să scape de toate cele 50 de animale. Dar, n-a citit și previziunile Centrului de Astrologie al Australiei de Sud-Est care a hotărât cu o lună în urmă: capra este un bumerang. Iată, dacă se informa la timp, Toni Greblă nu încerca să scape de caprele sale de la Telești - Gorj! Acum nu mai poate. Le-aruncă pe câmp ca pe niște animale blestemate, iar procurorii le aduc la țarc, cu ugerele golite de lapte.
         O singură scăpare mai are dl. Greblă. Să strângă neamul rămuros al finului bulibașă și să facă ardere de tot, să jertfească mai multe capre pentru Dumnezeu, iar restul să le facă la proțap. Mă ofer să dau eu rețeta.

2 comentarii:

Iosif spunea...



Domnule Doman,

Centrul de Astrologie si Stiinte
Vanesa si Melisa nu au dat publicitatii vre-un raport ?

Lucrurile par mult mai complicate;
era vorba de 60 de capre
dar s-a dovedit ca sunt capre
dupa ce initial s-a crezut ca sunt struti.

Sunt si eu de acord
ca trebuia decizie ca sunt capre
avand in vedere zodiacul 2015
citat de tine , mai ales ca strutul nu poate fi patriot roman
pe cand o capra se adpteaza multinational ducand imaginea Romaniei pe culmile cunoasterii in lume.

Draga Prietene spunea...



Iata aici din categoria :

" Bravo Natie Romana Futu-ti Gura Matii ":

Sursa : http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/129254

Denunţătorul lui Toni Greblă, Adrian Georgescu Onoriu, a fost invitatul Danei Grecu în ediţia de miercuri a emisiunii "La ordinea zilei", pentru a povesti de la ce a pornit denunţul pe numele fostului judecător CCR.

"Lucrez în domeniu din 1997, m-am ocupat de dreptul penal. Pot să spun că am o oarecare experienţă şi pot să vă spun ce m-a determinat să fac acest denunţ. Anul acesta, în februarie, am fost contactat de o cunoştinţă comună a domnului Greblă şi a mea, am stabilit un punct de întâlnire, m-am întâlnit cu el la Ploieşti, mi-a zis că vine de la Bucureşti, că s-a întâlnit cu domnul Grteblă şi că mi se cere să redactez un contract de vânzare-cumpărare pentru 50 de capre, 300 de euro pe cap de animal, sumă totală 15.000 de euro.

Vânzător era domnul Greblă, prin persoane interpuse, cumpărător era un om de afaceri căruia nu o să îi dau numele, pentru că are calitate de martor în dosar. S-a încercat un împrumut pentru domnul Greblă de la acest om de afaceri. Domnul Greblă a cerut suma de bani, omul de afaceri a refuzat, ştiind statutul juridic al domnului Greblă şi atunci s-a încercat prin afacerea cu caprele.

În aceeaşi zi am vorbit cu omul acesta, mi-a confirmat, moment în care respectivul om de afaceri mi-a spus şi a insistat pe aspect, clauzele să le redactez eu, în aşa fel încât riscurile să fie cât mai mici pentru acest om de afaceri. În cursul săptămânilor următoare am fost contactat de acelaşi om, am cerut detalii despre locaţie, vârsta animalelor, dacă animalele au certificatele, aspecte necesare într-un anumit contract. S-a ajuns la un moment în care una din variantele propuse a fost să închei eu acest contract în lipsa persoanelor reale. Doar să mi se dea numele. Nu semna nimeni, doar eu să pun o ştampilă. Vă daţi seama în ce situaţie se pune un avocat căruia i se cere aşa ceva.

V-am lămurit că solicitarea a venit în 2015, orice jurist de bună credinţă vă poate confirma, riscul la care mă expuneam eu era să vin alături de dânsul la organizarea de grup infracţional sau sprijinirea unui grup infracţional.

Nu vreau să se creeze ideea că am forţat în vreun fel redactarea acestui contract. Nu vă pot da numele persoanelor respective, pentru că nu îmi permite ancheta. Dar există mesaje care atestă ce spun eu."