luni, 2 martie 2015

Nu mai ucideți animale, că Dumnezeu pedepsește!

       Scriam aici acum o lună cum hoții i-au furat lui Țiriac câteva sute de mistreți de pe domeniul de la Balc. Și mai ziceam că acolo este vorba de mâna lui Dumnezeu care-l pedepsește pe miliardar pentru păcatul de măcelări an de an sute de mistreți.

      La sfârșitul săptămânii trecute, trei argeșeni plecaseră la vânătoare. Înainte de a ajunge în pădure, le-a explodat butelia cu gaz din mașină și acum vânătorii se află la spitalul de arși în stare gravă.

      Este limpede că Dumnezeu apără animalele de furia ucigașă a omului!

     

3 comentarii:

Şerban Tomşa spunea...

Maestre DAD,
I-ai văzut pe ăia care au vânat un iepure cu mașina? Am spus-o de nenumărate ori - și unii prieteni vânători s-au supărat pe mine - că vânătoarea este o barbarie de neacceptat. La noi însă e un măcel peste tot. Îi învăț pe copii să protejeze animalele abandonate ( sunt ca niște copii fără părinți), ei au înțeles acest lucru și hrănesc câte un câine aruncat prin curtea școlii. Dar ce aflu? Patronul unei cârciumi aflate la patru metri de școală intră în curtea instituției și trage, ca la poligon, în bietul câine.

Augustin spunea...

Da, oamenii sunt încă barbari.
Am auzit şi eu de un primar din judeţ de la mine care se distrează împuşcând câini fără stăpân pe la marginea comunei. Ce satisfacţii poate avea un om chinuind animale nevinovate?...

Popa spunea...



Creștinii răsăriteani au dreptate:

Hotia intr-u sute de mistreți-Ignat
e o barbarie mai mica .

Mistreții - aceste minunate animale
ar trebui înmulțiți , adoptati ca animale de casa
crescuti cu porumb si dovleci,
cu acte de identitate,
cu certificate ca pot sa râme peste tot, sa faca prapadenie gradinile oamenilor
si ca au voie sa se balige pe strada.

Ei trebuie sa fie spalati, mangaiati,adorati,
slaviti in poezie, cantece - chiar si critica literara , Iar drepturile lor vor inscrise in Constitutie si aparate de Asociatii care sa fie un fel de Consilii Judetene ale Iubitorilor de Mistrati cu structuri la nivel de comune si reprezentanti la sate.

Ar trebui fixata si celebrata Ziua Porcului Mistret - precum Ziua Unirii - pe la ora 11:00 sa se depuna coroane la Mormantul Mistretului Necunoscut , iar casele sa fie impodobite cu carnati din pamânt râmat si poze din rezervatiile nationale Piatra Craiului, Retezat, etc., cu poienile arate de mistreti.