joi, 28 mai 2015

Medicii dovediți de malpraxis protestează

        Mare tevatură mare, că domnul nostru președinte Iohannis a decorat pe un medic pediatru șpăgar. Era un doctor model al zilelor noastre, unul care-i sugerează părintelui că-i scapă copilul dacă-și primește plicul substanțial. Iar, dacă părintele în disperarea lui, nu înțelegea sugestia, i se spune direct și fără menajamente. Că nu suntem în junglă, să vindecăm copilul așa, pe asigurările de la CAS!
        Nu înțeleg scandalizarea jurnaliștilor și a societății civile. Și ceilalți președinți au decorat penali, foști torționari din închisorile comuniste, corupți etc. Nu e mai prejos nici președintele neamț Iohannis după ce și-a luat țara înapoi și a transformat-o în România lucrului bine făcut. Iată un lucru bine făcut!
        Alta e problema. Medicii dovediți de malpraxis, cei care chiar au omorât copii din neștiință, neglijență și jemanfișism sunt revoltați și vor să iasă în stradă. Păi, vor să fie invitați și ei la Cotroceni, decorați și tratați cu pișcoturi și șampanie. Adică ei, ce, sunt mai prejos decât colegii lor șpăgari?!
         Corect! Dacă e bal, bal să fie!

Niciun comentariu: