miercuri, 19 august 2015

Specialiști în falimente vrem guvernare!

      Aflu din ziare că PNL are conturile blocate pentru datoriile acumulate, de la publicitate până la chirii și utilități. Acesta este partidul care a dat actualul președinte al țării. Iar partidul acesta (unde sunteți voi, Brătieni!) ține neapărat să dea guvernul meu locatarului de la Cotroceni sau de pe unde o locui de vreo lună. Îmi închipui ce guvern! La Economie probabil că va fi numit ministru unul care a falimentat un chioșc de răcoritoare dintr-o stație de autobuz, iar la Finanțe un realizator de contabilitate primară care a băgat în insolvență două sereleuri.
      Mai zice doamna asta Alina Gorghiu că Ponta e populist că mărește salarii și mai returnează sume de bani luate abuziv de colegii ei liberali. Da, doamna asta, ca să-i zic așa, vrea ca și până acum două Românii: una care face frumos la Bruxelles, o imagine de micuță colonie ascultătoare și una a milioanelor de proști care nu contează, care pot pieri liniștiți cu salarii de Africa Centrală..
      Sunt liberal prin structură, am avut rubrică în 1990 la Viitorul, ziarul liberal, iar în 1991 am fost angajat la Viitorul românesc al patronului liberal Viorel Cataramă. Dar, acum situația e de așa natură încât recunosc că dintre două catastrofe o prefer la Palatul Victoriei pe cea numită Victor Ponta, deloc pe cea liberală numită Alina Gorghiu.

Niciun comentariu: