luni, 7 septembrie 2015

Vladimir Putin nu mai e un pericol pentru omenire

         De vreun an și mai bine, toată lumea este îngrijorată de acțiunile belicoase ale liderului rus Vladimir Putin. Toate privirile cancelariilor occidentale sunt îndreptate spre Moscova. Păreri și păreri, că va ataca statele baltice, dar chiar și România, că va anexa alte hălci din Ucraina etc. etc.

       Ei bine, Vladimir Putin nu va mai fi un pericol. De unde știu? Simplu, Președintele rus s-a îndrăgtostit din nou. Un om care se tot îndrăgostește nu poate fi unul periculos. De data asta, cică s-a îndrăgostit de o campioană mondială de box. Și mai bine! Poate domnișoara asta îi mai bagă mințile în cap.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Asemenea aserțiuni nu sunt valabile și pentru ruși. / Vorba ceea cu câinele care latră, nu mușcă niciodată, știută de om, dar nu și de câine ! /
De-i îndrăgostit, nevoie mare, cine ar fi în stare să bage mâna în foc că nu-i vine să se dea mare, făcându-i cadou boxistei încă o Crimeie ? Cu capitala la Tulcea, de pildă !

Ella spunea...

... ha ha ha ha ha ha.... ce tare!!!!
Tare as vrea sa-l vad cu un ochi vanat si maxilarul rupt! :))
Dar mai e ceva... tare as vrea sa-l vad dupa gratii dupa ce a ordonat sa se traga anul trecut la inceptul verii in avionul Acela (Malaysia Airlines) plin cu olandezi... a bagat pur si simplu o tara in doliu! Nemernicul! Gata m-am racorit! :))
Va doresc o saptamana rodnica!

ઇઉ Ell@

Augustin spunea...

@Anonim: Să ne ferească Dumnezeu!
@ Ella: Si eu l-aş vrea cotonogit de campioană. În privinţa gratiilor, din păcate, nici o nădejde!

Anonim spunea...

Apropo de tema pusă în discuție, devoalându-ne sentimentele față de cei care ni s-au dat frați de cruce în dreapta credință ca să ne poată subjubga și ține în beznă. Noi, ca neam, suntem naivi din fire. Dup-aia,ierarhic vorbind, vine hoția.
Argument pentru naivitate:
În 1854 (războiul Crimeii, ca să vezi de unde sare coincidența ) consulul rus pleacă precipitat din București.
La care, Grigore Alexandrescu are următoarea reacție (versificată, evident):
Te du, te du cu bine și fără revedere
Departe, tu, departe te du de țara mea
Pustiul Siberiei te-așteaptă cu plăcere
Pământul să te înghită și dracu să te ia !

Oare, bădia Alexandrescu ce ar zice văzând că Siberia nu l-a încghițit, dimpotrivă, după 89, el ne-a înghițit prin gurile sale de balaur numite Luk oil, Mechel, Petrotel, și câte alte combinații, gen Alro sau înfrățiri, precum a lui Hrebenciuc cu nu știu care general rus gru...

Cred că, oftând, Alexandrescu n-ar avea de zis decât : dracu să ne ia, că de naivitate nu avem cum ne vindeca, fiind o boală din fire !