sâmbătă, 7 mai 2016

Ghid de afaceri pentru viitorul primar general al Capitalei

       Doamnelor și domnilor candidați la Primăria Capitalei. De fapt, Doamnă Primar sau Domnule Primar, primul lucru când ajungeți în scaunul cel mare e să știți cum nu se ia șpaga. Nu se ia ca la ghiolbani, cu plicul, în cimitir noaptea sau la prima oră în birou. Nu, nu, nu! De trei ori nu.
      Faci mici afaceri cu principalul câștigător al licitațiilor din Primărie. Puneți ochii pe un teren în Băneasa, îl împărțiți în două, el îl cumpără pe-al lui la prețul corect (300 000 de dolari, să zicem), tu, Primarele care ești, la prețul de 70 000 de dolari, tot așa, să zicem. Peste două luni îți vinzi terenul tău de 70 000 cu prețul corect de 300 000 cumnatei afaceristului. Câștigul din afacerea asta este de 230 000, cu care poți cumpăra un amărât de apartament fiicei tale.
P.S. Domnule Robert Turcescu, mă iertați, cursul acesta scurt de luat șpagă nu vi se adresează și dvs. Ar fi superfluu și de neconceput ca un om cu un venit de 200 de euro pe lună să-l învețe afaceri pe-un milionar în euro. Dvs. aveți profesor bun. Să vă trăiască la mulți ani! Cu executare.

Niciun comentariu: